Jubileum Ronde NYM [50ste]

Dinsdag 11 mei 2021 was de 50ste ronde gehouden door PI4NYM

Voor de speciale QSL kaart lees even verder.....
Klik hier om de 50é uitzending nog eens te bekijken op youtube.

Wie had dat kunnen bedenken dat we zo lang zonder clubavonden zouden moeten doen. Sinds het uitbreken van de pandemie met al zijn beperkingen hebben we als alternatief een ronde gehouden op de dinsdagavond afwisselend met verschillende onderwerpen/lezingen. Het is gebleken dat dit toch wel in een behoefte heeft voorzien. Gemiddeld hadden we ongeveer 25 inmelders en naar schatting 30-40 luisteraars tijdens de rondes die te volgen zijn via YouTube en via livestream op WebSDR en met verdere assistentie van Frans PE0F, Ben PA2OLD, Paul PA3FUA, Chris PE1NIB & Jan PB0AEZ.

Het zou leuk zijn als we bij de 50ste ronde ook minimaal 50 luisteraars of meer zouden mogen noteren

Voor de speciale QSL kaart ga even naar het contact formulier selecteer PI4NYM als toezender en noem QSL kaart even als onderwerp. Dan nemen we contact met u op.

Op de landelijke ronde van zaterdag 8 mei van de VRZA op 145.225 Mhz was dit ook te horen. Klik hier voor het audio fragment. Dit opent dan in een nieuw tab blad.

De 50ste ronde is Dinsdag 11-05-2021 om 20:30 op de repeater van Nijmegen op 145.750 Mhz zonder CTCSS en is te volgen via YouTube livestream maar ook via Jitsi. Alle details van de verschillende mogelijkheden om mee te doen vind je op PI4NYM.NL

Tijdens de 50ste ronde zal de algemeen VERON voorzitter PA0AGF Remy ook deelnemen aan de ronde als je nog vragen hebt voor onze voorzitter kan dat, maar liefst van tevoren even doorgeven via het contact formulier op de website van pi4nym.nl.

Met vriendelijke groet de crew van de Ronde van Nijmegen


3 Reacties

Lineair

 • Jan  
  Ik wil graag de speciale QSL kaart.

  73
  Jan
  PB0AEZ
 • Jurjen  
  Heb de uitzending mee geluisterd. En ontvang graag een QSL kaart van de 50e uitzending.
  Dit mag via qsl bureau van de veron afd.05
  Speciaal uit Apeldoorn naar Terlet gereden en daar van uit de auto in te melden. Echter ontvangst hield te wensen over. Dus toch maar even mijn compacte richtantenne in de boom gehangen, en dit gaat een stuk beter.

  Frans PE0F bedankt voor de uitzending

  Vriendelijke groeten Jurjen Baas *PD5J*
  73
 • Jan  
  Ik zou graag de qsl kaart ontvangen
  73PA0JCN

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA